NJOFTIM PER CEREMONINE E VARRIMIT

Te nderuar miq e dashamire,

Siç jeni ne dijeni, dite me pare vdiq ne Gjeneve familjari yne, Shemsi Rexhep Shatri, i njohur edhe me aliasin James STERN.

Per shkak te Festave dhe problemeve administrative, varrimi u caktua per daten 10 maj 2022. Keshtu qe ceremonia mortore do te mbahet te marten e ardheshme, ne oren 10, ne Chapelle CAMOLETTI, ne Avenue du Cimetière, 1213 Petit Lancy.

Aty, krahas nje fjalimi funeral dhe muzikes qe ai preferonte per te gjalle, te gjithe te pranishmit do te mund te lamtumiren me Shemsiun tone, te shtrire ne arkivolin e gjysmehapur.

Menjehere pastaj, kortezhi mortor do te shkoje ne Cimetiere d’Aïr, chemin du Grande Champ, 1219 Vernier, ku Shemsiu do te varroset ne oren 10h45.

Prej aty, te gjithe te pranishmit do te ritubohen ne restoranin «La Cité des Vents», Rue de la Coupe Gordon-Benett nr. 3, 1219 le Lignon.

Lutem qe te gjithe miqte dhe te njohurit e Shemsiut te nderinformohen me kete lajmerim varrimi dhe me pjesemarrjen e tyre ta nderojne duke e percjelle dhembshurisht ne banesen e tij te fundit.

Ju falenderojme te gjitheve paraprakisht.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*