EQREM BEJ VLORA

“Tri herë jam gjykuar për shkak të kësaj dashurie tekanjoze me emrin Shqipëri.

Një herë prej turqve, sepse e dashuroja atë si shumë.

Një herë prej rebelëve fanatikë, sepse nuk e urreja dhe tani prej bashkëqytetarëve të mi, sepse nuk e dashuroja sa duhet.

Më vinte për të qeshur, tani kjo dashuri e marrë mori fund, i thashë vetes, por ishte e thënë të ndodhte ndryshe”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*