105 vjetori i lindjes së Musine KOKALARIT

Sot, 105 vjetori i lindjes së Musine KOKALARIT, kundërshtarja e parë e Enver Hoxhës, disidentja që nuk u dorëzua kurrë dhe la shënim emrat e spiunëve

Burim: https://www.facebook.com/newsbomb.al/videos/1077913916117211/ - Newsbomb.al

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*