Vdiq gazetari Shaban Arifaj

Shkruan:
Xhafer Shatri

Sot mora vesh se paskesh vdekur Shaban Arifaj,
gazetar e redaktor i Radio Televizionit të Kosovës.
Shabani ishte profesionist, gazetar, njeri e shqiptar i mirë!
Ngushëllime familjes dhe miqve.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*

code