Valë e re dhune e shovinizmi të shfrenuar kundër Shqiptarëve në Jugosllavi

Shkruan:
Të arratisurit politikë dhe punëtorët e Kosovës në Mërgim

Dokumenti është botuar në tetor 1987. Dokumenti është e mbrojtur, në rast kopjimi duhet të shënohet burimi dhe të mos ndryshohet përmbajtja e tij

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*