SI I “BLUAN“ SERBIA POPUJT TJERE?*

Shkruan:
Dragan Bursaq

Zhdukja e malazezve në Serbi sipas regjistrimeve

-1981. – 147 000 malazez

-1991. – 118 000 malazez
-2001. – 70 000 malazez
-2011. – 38 000 malazez

-2022. – 20 000 malazez

Rritja e numrit të serbëve në Mal të Zi sipas regjistrimeve

-1981. – 3500 serbë

-1991. – 51 000 serbë
-2001. – 147 000 serbë
-2011. – 162 000 serbë

-2023, – 200 000 serbë, sipas të gjitha gjasave…

Realisht po del se tash janë 323’500 malazez më pak dhe poaq serbë më shumë!

N’kofsh bektesh merre vesh!

*Dragan Bursaq, kolumnist në CdM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*