Rrënimi i shtetit

Shkruan:
Xhafer Shatri

Në një fjalim, të mbajtur me rastin e formimit të Komisionit për Fondin Sovran të Kosovës. kryeministri Kurti vuri në spikamë dy shëmbuj drastik të plaçkitjes së aseteve të Kosovës nga ish-pushtetaret e saj:
50 hektarë tokë janë shitur për 5000 euro!
Para se të privatizohej KEDSI, në të ishin investuar 180 milionë euro! Kjo ndërmarrje publike ishte privatizuar menjëherë pastaj për 26.3 milionë euro!
A di të më tregojë dikush se me çka merret Aleksandër Lumezi, cilat janë kompetncat e tij dhe sa e ka rrogën ky funksionar i lartë i shtetit?
Burim: https://www.facebook.com/XhaferShatri1/posts/1301392000291784

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*