Rick Grenelli i pakënaqur me gjendjen në Malishevë

Shkruan:
Xhafer Shatri

Sipas një burimi të besueshëm nga Shtëpia e Madhe, Rick Grenelli qenkesh tepër i pakënaqur me kryetarin e komunës së Malishevës.
Sipas ambasadorit, emisarit fuçiplotë për Kosovën dhe shefit në ikje të të gjithë spiunëve të Amerikës, z. Bega paskësh bërë një gabim të pafalshëm: krejt energjitë po i harxhoka vetëm kundër pandemisë duke lënë, pafalshëm, anash luftën e domosdoshme kundër rriçnave.
I njëjti burim shpreh bindjen se, me ditë të sotit, z. Bega i paska la duart si Hasan Karcelli!
Burim: https://www.facebook.com/xhafer.shatri/posts/257263192065494

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*

code