Qeveria në ardhje shkoi në pushim vjetor

Shkruan:
Xhafer Shatri

Të rraskapitur nga punët e mundimshme, gjithnjë në interes të popullatës së rrezikuar nga pandemia, anëtarët e qeverisë në ardhje, në krye me Avdullah Hotin, kanë marrë unanimisht një vendim madhor.
Të gjithë do të shkojnë në pushim të merituar vjetor. Disa prej tyre në Sutomore, disa në Zllatibor, disa në Borsh e disa të tjerë në Theth…
Punët e rënda dhe hallet e shumta të popullatës, qeveria në ardhje ua besoi nunëve të saj, Hashim Thaçit dhe Isa Mustafës.
Sipas z. Avdullah Hoti, siguria, mirëshendeti dhe e ardhmja e popullatës së Republikës së Kosovës kurrë nuk ka qenë në duar më të sigurta e në prehër më të ngrohtë.
Burim: https://www.facebook.com/xhafer.shatri/posts/257546115370535

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*

code