Profesori i psikologjisë për dorështrëngimin e liderëve të Kosovës

Shkruan:
Xhafer Shatri

Nje miku im më tregoi këto ditë për një kolegun e tij, shef i katedrës së psikologjisë, i cili ua paskësh dhënë studentëve për analizë pamjet e dorështrëngimit të Hashim Thaçit me Ibrahim Rugovën.
Më 15 dhjetor 1999, ishte vendosur për themelimin e Këshillit Administrativ të Kosovës, një lloj organi i bashkëqeverisjes së Administratës së OKB-së me liderët e Kosovës. Në atë atmosferë festive kishte pasur përqafime e duarshtrëngime.
Ia vlen ta shikoni me vëmendje videon dhe të shprehni pikëpamjet tuaja për një dorështrengim të çuditshëm që flet vet dhe flet shumë.
Klikoni në këtë vegëz për ta parë videon që të lë pa tekst.
Burim: RTV Klan Arkiv - https://youtu.be/_PJbcKhahN0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*