NJE KUDER E RACES ILIRE E KERKONTE TE ZOTIN

Shkruan:
Xhafer Shatri

Miq e dashamire, isha sot ne bjeshke, kur krejt papritur na erdhi nje musafire e çuditshme. Ishte nje kuder e races ilire. Ishte shuuume e bukur, por tmerresisht e uritur. E pritem me te gjitha te mirat…
Sipas te gjitha gjasave, barinjte qe kane dale veres ne Bjeshket e Shtedimit apo te Rugoves, duket te jene zhdjerge pa e verejtur se mbrojtesja e tufes eshte ndare nga i Zoti.
Lus te gjitha ata qe e njohin bariun, te Zotin e kesaj krijese te mrekullueshme, te lajmerohen.
Asaj i mungonte shume tufa e sidomos perkujdesja e te Zotit.
Shkrimi është i mbrojtur, në rast kopjimi duhet të shënohet burimi dhe të mos ndryshohet përmbajtja e tij.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*