Ndëgjojeni me vëmendje Kryetarin Moral të Lidhjes Demokratike të Kosovës

Shkruan:
Xhafer Shatri

Ky Zë i matur, ani se duket pakicë, megjithatë mendësia e tij është dominuese gjithandej te anëtarësia e LDK-së.

Nëse ajo anëtarësi nuk çohet në këmbë për të mbrojtur vlerat që Fatmir Rexhepi i mbron, vite me radhë, me fanatizëm por me një Zë apsolutisht të Qetë, dhe me një Logjikë të pathyeshme, ajo anëtarësi pra, duhet ta dijë se LDK i ka la duart si Hasan Karcella.

Për arsyen e thjeshtë sepse mu kjo anëtarësi njerëz dhe zëra të arsyeshëm si Fatmir Rexhepi i ka lënë, tanaherët, në baltë.

Ndëgjojeni me vëmendje dhe vërini gishtin kokës.

Meqë linku paskesh probleme, intervista fillon në minutin e 11-të

https://www.youtube.com/watch?v=LiY7pfR6tBE

Shkrimi është i mbrojtur, në rast kopjimi duhet të shënohet burimi dhe të mos ndryshohet përmbajtja e tij.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*

code