Mohoi masakrën e Reçakut, Zvicra, Shtetet e Bashkuara dhe Mbretëria e Bashkuar reagojn ndaj Vuçiçit

“Është e frikshme. Të gjithë anëtarët e Listës Serbe do të përsërisin të njëjtën gjë, dhe unë e përsëris tani – krimin e fabrikuar në Reçak, ku gjithçka u falsifikua nga ai mashtrues me flokë të bardhë, një mashtrues si Walker, një mashtrues”

Aleksandar Vuçiç, 6 dhjetor 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*

code