ME FAT BAJRAMI !

Shkruan:
Xhafer Shatri

Te gjithe shqiptareve te besimit islam qe mendojne :

– se mbi te gjitha eshte Atdheu, Kombi, Liria dhe Familja;

– se feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria;

– se besimi ne Zot do te thote Paqe me vetveten dhe me te Tjeret;

– se perzgjedhja e besimit eshte ekskluzivisht çeshtje personale;

– se thelbi i çdo feje te mirefillte eshte toleranca;

– se pa barazi te femres me burrin nuk ka qyteterim;

– se shqiptaret, pavaresisht besimeve, i takojne kolektivisht civilizimit perendimor …

– Pra te gjithe atyre qe ndajne keto vlera i uroj nga zemra:

ME FAT BAJRAMI !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*