Lutja ime që shkoi përgjysëm huq !

Shkruan:
Ramazan Bekteshi

Të dashur miq, plot një vit e gjysëm më parë, më 22 maj, 2020 shkrova një Lutje për Shqipërinë dhe Kosovën, për teatrin dhe kushtetuesen dhe Lutja u ndoq nga shume shikues që poashtu u lutën bashke me mua. E ndiqni shkrimin në këtë video, por Lutja nuk u realizua plotesisht, biles shkoi pak si keq. Lutja ime sikur e çmendi Ramën, rrëzoi teatrin, ia ktheu shpinën Kosovës, dhe e qortoi padrejtesisht, i doli në krah hasmit, krijoi Ballkanin e Hapur pastaj duke e kremtuar nën tingujt e muzikës sllave dhe birrës Korça, që kurrë më s’do ta shijoj, kurrë. Kur Vuçiqi ngriti në qiell ‘Mig-ët’ e tij rus dhe kërcënonte Kosovën Rama heshti, s’e qortoi vëllain e tij Vuçiq dhe e promovoi në Prishtine sërish krijesën e tij që i dështoi në Novi Sad! E ndiqni lutjen time qe do te doja te perfundonte me mire!

Burim:https://www.facebook.com/ramazan.bekteshi.7/posts/938947620166580

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*