KERKESE për të gjithë shqiptarët

Shkruan:
Beqo Sokoli

A ka mundësi ta shikoni këtë video deri në fund dhe, mundësisht, ta shpërndani atë sa më shumë që të jetë e mundur?
Këtë video e kemi punuar me vullnet dhe dashuri të madhe në përpjekje për t’i treguar botës mbarë se shqiptarët e Kosovës nuk janë dhunuesit, nuk janë kriminelët, nuk janë vrasësit, por janë të persekutuarit, të abuzuarit, të burgosurit, të dhunuarit, të masakruarit dhe janë të vrarët nga serbët, për më shumë se një shekull.
Videoja është e realizuar në gjuhën ANGLEZE, me titra SHQIP.
Unë dua që, kjo video, të depërtojë sa më shumë dhe sa më thellë në të gjitha shtetet perëndimore dhe më gjerë.
Ju mund ta bëni ‘Share’, ta shkarkoni, ta preni, ta regjistroni dhe ta përvetësoni atë në çfarëdo mënyre dhe forme që ju doni dhe mundeni, vetëm shpërndajeni atë sa më shumë. Jeni të lirë të bëni çfarë të doni më të.
Unë, ju falenderoj shumë shumë!
Beqo Sokoli
Australi
PS – Videon do ta bëj Sponsor në rrjetet sociale, gjithashtu.
Burim: https://www.facebook.com/beqosokoli/videos/537573047663339/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*

code