Jusuf Gërvalla për Hysen Gegën

Shkruan:
Xhafer Shatri

Të nderuar miq,
me rastin e vdekjes së Hysen Gegës, veteranit të Lëvizjes Kombëtare të Kosovës, po e publikoj artikullin e Jusuf Gërvallës, me titull: “Kështu na ‘uron’ UDB-ja Vitin e Ri“, të botuar, para 40 vitesh, te revista “Lajmëtari i Lirisë”, numër 1., shkurt 1981.
“Lajmëtari i Lirisë“ qe botuar vetëm 3 numra, dy në fund të vitit 1980, ndërsa i fundit, në shkurt të vitit 1981.

Faksimilin ma dërgoi miku im i vjetër Sheradin BERISHA, kryeradaktor i periodikut digjital www.pashtriku.org, njëri prej portaleve më serioze në gjuhën shqipe sot.

Shkrimi është i mbrojtur, në rast kopjimi duhet të shënohet burimi dhe të mos ndryshohet përmbajtja e tij.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*

code