Hajnat e Fondeve 3% dhe Vendlindja thërret

Shkruan:
Xhafer Shatri

Rrëfimi i z. Gani Hoxha, i burgosur politik dhe kryetar shumëvjeçar i Fondit të Republikës së Kosovës në Zvicër, i njohur si Fondi i 3%.
Zoti Hoxha flet me shifra dhe fakte për aktivitetin e këtij institucioni të rëndësishëm shtetformues, për keqpërdorimet, për mosdhënien llogari për qindra miliona marka gjermane qe ishin mbledhur në Mërgim dhe në Kosovë me një mandat të qartë kushtetues.
Ndëgjojeni me vëmendje dhe bashkangjitjuni atyre pak idealistëve që, me vite kërkojnë zbardhjen e fondeve të luftës (Fondi i 3% dhe Fondi Vendlindja Thërret) dhe sidomos për shitjen nga Bujar Bukoshi e Isa Mustafa të Bankës Dardania, në kohën kur Kosova ishte e lirë, kishte Parlamentin dhe Qeverinë saj.
Burim: https://www.facebook.com/Ledion.Media/videos/567708094245342/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*

code