Gëzuar Pashkët !

Shkruan:
Xhafer Shatri

Të gjithë pjesëtarëve të besimit katolik:

Gëzuar për jetë e mot Pashkët.

Paçi gjithëmonë, gëzime e mbarësi në familjet tuaja.

Shkrimi është i mbrojtur, në rast kopjimi duhet të shënohet burimi dhe të mos ndryshohet përmbajtja e tij.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*

code