Duam Zgjedhje

Të gjithë ata bashkatdhetarë që janë të vetëdijshëm se Thaçi e Mustafa me argatët e tjerë të Serbisë e shkelën vullnetin e qytetarëve të shprehur në zgjedhjet e fundit, më 6 tetor 2019, luten ta shpërndajnë masivisht por edhe ta mbushin me saktësi  formularin e mëposhtëm.

www.duamzgjedhje.org

Një popull mund të nënshtrohet vetëm nëse ia vrasin shpresën.

Kosova nuk është nënshtruar asnjëherë për shkakun se nuk ka pranuar dhe nuk ka lejuar t’ia vrasin SHPRESËN!

Burim: https://www.duamzgjedhje.org/

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*