Çka mendojnë dhitë për Goran Bregoviqin?

Shkruan:
Xhafer Shatri

Në kohën kur Shqipërinë dhe Kosovën i ka përfshi tymi e flaka, Goran Bregoviqi është bërë log i debatit.

Dola sot pak me shëtitë dhe i takova qeto dhi e i pyeta çka mendojnë ato dhe ata (cjepërit) për këngëtarin dhe muziktarin e njohur.
Ato e ata më thanë njëzërit: “Nganjëherë kur jemi në shtallë e murmuron moti, “gazda“ na e lëshon muzikën e Bregoviqit. Për mos me t’rrejt hiq, bash mirë na i zbutë nervat muzika e tij…“
Shkrimi është i mbrojtur, në rast kopjimi duhet të shënohet burimi dhe të mos ndryshohet përmbajtja e tij.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*