Agresioni statistikor

Shkruan:
Xhafer Shatri

Në pritje të rrethanave për copëtimin e Kosovës, Serbia aktualisht është koncentruar dhe vërsulur në Malin e Zi. Në vijën e parë është pararoja e Serbisë së Madhe, Kisha ortodokse (KOS). Në këto përpjekje Serbia ka mbështetjen e plotë të Rusisë.

Beogradi, vladika Amfilohije dhe Rusia, agresionin e tyre kundër Malit të Zi e arsyetojnë se gjoja po i mbrojnë të drejtat e serbëve në Mal të Zi, që na qenkeshin 28.7% e popullsisë përgjithshme…

Ja se si kanë gufuar serbët nëpër statistika:

1948               1.8%

1953               3.%

1961               3%

1971               7.5%

1981               3.3%

1992               9.3%

2003               32%

2011               28.7%

Gufimi më i madh i serbëve ka ndodhur me ardhjen e Amfilohije Radoviq, si peshkop i KOS në Mal të Zi…

Shkrimi është i mbrojtur, në rast kopjimi duhet të shënohet burimi dhe të mos ndryshohet përmbajtja e tij.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*