A po shihni dhe a po i njihni ?

Shkruan:
Xhafer Shatri

Këta persona po vazhdojnë të shkelin përdhunisht dhe të tallen me vullnetin dhe dinjitetin e qytetarëve të Kosovës.
Mos i harroni dhe mos gaboni t’ua falni! Sepse po veprojnë me vetëdije dhe me gjakftohtësi mizore.
Burim: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=940637413033913&id=625357711228553

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*

code